Werkwijze

 

Eerste contact

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos.
U vult het contactformulier via de site in en ik neem op een later tijdstip contact met u op. Tijdens dit gesprek bespreken globaal wat uw wensen zijn en wat ik voor u betekenen kan. U kunt mij natuurlijk ook zelf bellen of via Whatsapp een berichtje sturen.

Kennismaken

Ik kom bij jou thuis en we bespreken nogmaals jou wensen en knelpunten. Ik bekijk de huidige situatie. Ik zal daarna aangeven hoe ik je daar bij kan helpen en we kijken welk manier het beste bij jou past, Het is in dit gesprek vooral belangrijk om te zien of er een klik is en het contact nog steeds goed voelt. Alle informatie wordt natuurlijk vertrouwelijk behandeld.

Voorstel

Mijn aanpak/voorstel is persoonlijk en altijd op maatgemaakt. Dus aangepast aan jouw wensen en mogelijkheden. Je ontvangt van mij een voorstel waarin ik beschrijf wat jou wensen/doelen zijn en hoe we deze stap voor stap gaan bereiken, wat ik hierin kan betekenen en wat de kosten daarvan zijn.

Aan de slag

Ik ga samen met jou aan de slag. Je krijgt van mij handige tips en ik zal het hele proces bewaken maar, heel belangrijk om te weten: Jij houdt altijd de regie en jij bent degene die uiteindelijk de beslissingen neemt over jou spullen, tijd en taken. Tussen door evalueren we: Wat gaat goed en wat kan beter? En waar nodig passen we ons plan van aanpak aan. Dit gebeurd steeds in uw eigen vertrouwde omgeving.

Nazorg

Direct na afronden van de opdracht worden de werkzaamheden geëvalueerd. En na enkele weken neem ik weer vrijblijvend contact met u op hoe het gaat. Vind je het lastig om het alleen te doen en wens je een abonnement af te sluiten? Dat kan, dan stuur ik u een op maat gemaakte offerte met wat uw wensen zijn.